top of page

Datum nog onbekend i.v.m. corona

|

Locatie nog onbekend i.v.m. corona

Je eigen grenzen stellen en verleggen - SWB versie

Na het volgen van de cursus ben jij in staat om op een duurzame manier je grenzen te verleggen binnen een “High performance” omgeving. De nadruk zal niet liggen op het uitsluiten van risico’s maar zal jou de handvaten bieden om een (leer)omgeving te creëren waarin jij maximaal kunt excelleren

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Je eigen grenzen stellen en verleggen - SWB versie
Je eigen grenzen stellen en verleggen - SWB versie

Tijd en locatie

Datum nog onbekend i.v.m. corona

Locatie nog onbekend i.v.m. corona

Over het evenement

Waar ligt de grens tussen het overschrijden en het verleggen van grenzen? Na het volgen van de cursus: “Grenzen stellen en verleggen – SWB versie” ben jij in staat om op een duurzame manier je grenzen te verleggen binnen een “High performance” omgeving. De nadruk zal niet liggen op het uitsluiten van risico’s maar zal jou als professional de handvaten bieden om een veilige (leer)omgeving te creëren waarin jij maximaal kunt excelleren.

De 3 uur durende interactieve cursus: “Grenzen stellen en verleggen – SWB versie” bundelt praktijk en theorie samen vanuit de meest recente methodes uit de topsport. Spreker Maarten Hermans, ex-topsporter wildwater kano (op Olympisch niveau) en mede-ondernemer van de succesvolle scale-up Ultimateinstability, heeft aan den lijve ondervonden dat je kunt verdrinken in torenhoge ambities. Door de basisprincipes van grenzen overschrijden en grenzen duurzaam verleggen niet te kennen, heeft hij zichzelf in de noodlottige situatie gebracht waarbij hij puur aangewezen was op het adequate handelen van zijn vrienden.

Maarten is zich ervan bewust dat hij een uitzondering is op de regel die een Shallow Water Black-out kan navertellen. Maarten geeft met zijn verhaal het fenomeen Shallow Water Black-out een gezicht, maar focust zich ook op de risico’s die optreden wanneer jij herhaaldelijk je grenzen overschrijd. In de cursus zul je ervaren dat het stellen van grenzen veel meer is dan alleen 'Nee' durven zeggen. Grenzen definiëren namelijk wie we WEL en wie we NIET zijn. Na deze cursus zul jij als deelnemer instaat zijn om jouw grenzen te definiëren en daarbij een veilige leeromgeving te creëren waarin jij je grenzen duurzaam kunt verleggen om je doelstelling te behalen.

Deel dit evenement

bottom of page