top of page

Afhankelijk van ontwikkelingen corona

|

Waalre

Slaapwandelen, ontwaken, doen

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Slaapwandelen, ontwaken, doen
Slaapwandelen, ontwaken, doen

Tijd en locatie

Afhankelijk van ontwikkelingen corona

Waalre, Waalre, Nederland

Over het evenement

Ben jij wel echt wakker als je niet slaapt?

Wanneer we wakker zijn, verschillen de meeste van ons maar weinig van een slaapwandelaar. Zelfs met onze ogen open, doen we dingen zonder ons er bewust van te zijn. Ga bij jezelf maar eens na. Met welk been ben je vandaag uit bed gestapt? Onderzoek wijst uit dat 40 tot 45% van de keuzes die we dagelijks maken eigenlijk geen keuzes zijn maar gewoontes. Ga niet slaapwandelend door het leven maar gebruik gewoontegedrag als strategie voor een blijvend resultaat.

In mijn ogen betekent wakker zijn niets anders dan weten wat er in je bewustzijnsveld gebeurt. Dit stelt je in staat om bewuste keuzes te kunnen maken tussen korte- en lange termijn beloningen en je weet hoe je bestaande (schadelijke) routines kunt weerleggen voor blijvend resultaat. Alleen dan ben je in staat om in deze snel veranderende wereld te leven en niet geleefd te worden. 

Laat niet een levens veranderende situatie je wake up call zijn maar maak de bewuste keuze om meer over gewoontegedrag te weten te komen zodat je bewust de keuze kunt maken naar duurzaam geluk. Tijdens de workshop: “Slaapwandelen, ontwaken, doen” leer ik je hoe je aan de hand van wetenschappelijk onderbouwde technieken slaapwandelend blijvend resultaat kunt behalen.

Tickets

 • Early bird tickets

  € 42,00
  Verkoop geëindigd op
 • Standaard ticket

  € 49,00
  Verkoop geëindigd op
 • Bundle ticket

  € 79,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page