top of page

Het geheim achter crowfunding!


Waar begin 21ste eeuw crowdfunding vooral door artiesten, muzikanten, schrijvers en regisseurs werd ingezet, maken ondernemers en sporters voortaan ook gebruik van crowdfunding om aan hun investering te komen.

Bij crowdfunding maken veel kleine bedragen het mogelijk om het eindbedrag te halen. Hiervoor is er een grote groep geïnteresseerde nodig die in het project wil investeren. Mensen met affectie voor het project doneren. Meestal zijn dit vrienden, kennissen, collega’s, familie en mede sport beoefenaars. Om een grote groep mensen te bereiken is een goed verhaal nodig. Een verhaal waar mensen zich aan verbonden voelen en wat ze daarom verspreiden.

Met de volgende 4 stappen moet het jou lukken om met een crowdfunding campagne succesvol je doel bedrag binnen te halen;

Veel succes!

bottom of page