top of page

De tarzan methode


In een snel veranderende wereld is stilstaan verliezen. Er is altijd wel een reden te verzinnen waarom nu niet het juiste moment is om te starten. Maar door te wachten op het juiste moment is de kans groot dat je helemaal nooit van je plek komt. Lukt het jou maar niet om te starten met je idee? De tarzan methode kan je helpen om de eerste liaan te pakken.

Je wilt naar de andere kant van de jungle komen. In plaats van te wachten tot je de liaan vindt die je in een keer naar de andere kant van de jungle slingert, pak je de eerste liaan die voor je hangt. Misschien gaat deze liaan wel de verkeerde kant in maar door niet vast te klampen aan de liaan maar op tijd een ander te pakken, kom je uiteindelijk aan de andere kant van de jungle.

De eerste slinger kost altijd het meeste energie, maar als je eenmaal in beweging bent lijkt het allemaal vanzelf te gaan.

bottom of page